Kancelář

studie, 2013. Kovová konstrukce, pauzovací papír, vybavení kanceláře, kinosedačky, digitální rámeček.

Vedle hlavního vchodu nebo oken galerie je postavena menší uzavřená kancelář z průsvitného papíru. Do ní se přesune část skutečného pracovního zázemí galerie (1–2 pracovní místa, podle ochoty týmu galerie zapojit se do projektu ). V této průsvitné místnosti bude probíhat běžný provoz galerie, který bude moct návštěvník sledovat uvnitř galerie na povrchu pauzovacího papíru jako film (z kinosedaček umístěných na příhodném místě), do kterého může v libovolné chvíli vstoupit a zase z něj odejít. Na nenápadném místě je umístěn digitální rámeček se záznamem jedné pracovní doby galerie, což dává možnost konfrontace časově omezeného zážitku při návštěvě galerie s celkem "filmu".

Obr.: Denní kino / Kancelář